9,3

Gastenboek

'We voelden ons meteen thuis....'

Aan de toekomstige gasten van La Petite Pommerée,

 

In de gîte ligt een gastenboek. Alle gasten die wij tot nu toe mochten ontvangen, hebben hierin hun verhalen over hun belevenissen, over de gîte en de omgeving opgeschreven. We kunnen niet nalaten u een compilatie te geven van de enthousiaste verhalen van onze gasten in de afgelopen jaren. Hun complete verhalen zijn te lezen in het 'papieren' gastenboek in het vakantiehuis.

 

 

We waren de eerste gasten in 2018. Er is hier in de Morvan een geweldig plekje gecreëerd. Wij voelden ons hier helemaal happy. De gîte is helemaal af met een fijne, goed geoutilleerde keuken. Heerlijk om hier keukenprinses te spelen. We hebben mooie fietstochten gemaakt en hebben een fantastische week gehad.

Irma en René, Geldermalsen (mei 2018)

 

 

We hebben alle weersomstandigheden meegemaakt in deze veertien dagen. Toch iedere dag erop uit geweest en genoten van het prachtige landschap en de vele oude dorpjes. Ook in de tuin was het goed toeven met een boek en een wijntje. Veel vakantieplezier voor alle gasten die nog komen en groet voor allen.

Dick en Joke, Tuil (mei 2018)

 

 

We wisten totaal niet wat ons te wachten stond, maar wat hebben we genoten. We hebben heerlijk gefietst, de kathedraal in Nevers verraste ons dankzij een wonderschone renovatie met supermodern glaswerk. Wat is de gîte fijn verzorgd met heerlijk slapende bedden. Ook de tuin is fantastisch. Kortom: dit is een gîte die we zullen promoten.

Han en Lisan, Hoorn (juni 2018)

 

 

Heerlijk gefietst langs de kanalen en prachtige plaatsen bezocht: Nevers, Vezelay, Autun, Bibracte. De leuke brocantes op zondag. Bedankt voor de goede zorgen.

Bob en Kim, Nieuwe-Tonge (juni 2018)

 

 

Wat hebben we genoten in de prachtige gîte de afgelopen drie weken. Slechts één dag regen en de overige dagen warm weer. De prachtige omgeving, wat een heerlijke rust. We hebben gebruik gemaakt van de mooie tuin en iedere dag het zwembad even benut. We kijken terug op een heerlijke vakantie in een schitterende omgeving en komen zeker terug.

Hanny en Gerrit, Ens (juni-juli 2018)

 

 

Hebben genoten van de rust, de tuin en het zwembad. Het was natuurlijk ook prachtig weer. Ook de plaatselijke informatiebrochures zijn een pluspunt. Zes mooie wandelingen gemaakt. Merci et au revoir.

Geert, Sofie en hond Victor, Lokeren, België (juli 2018)

 

 

Wat een heerlijke twee weken hebben we gehad. We hebben genoten van het huis waar alles aanwezig was. Comfortabele bedden in een koele slaapkamer. En we  hebben genoten van de prachtige tuin. Ook de omgeving is super. Prachtige meren. Een aanrader.

Eef en Ineke, Nijmegen (juli-augustus 2018)

 

 

Een weekje in de Morvan leek ons wel wat. En dat bleek terecht! Rustig, mooi en veel buiten zijn was wat wij samen met oude hond Nikos mochten meemaken. Op 15 augustus, Maria Hemelvaart, een heerlijke en leuke dag met veel vertier in Chateau Chinon. Dank voor een heerlijk verblijf.

Magda en Wim en hond Nikos, Breukelen (juli-augustus 2018)

 

 

Nee, het was niet voorbij die mooie zomer!

Huis….Top! Voorzieningen…Top! Tuin….Top! Park en Prieeltje: Topperdetopperdetop! Weer…Top! Tomaten van de buurman….Top! Loeiende koeien…Top! Balkende ezel….Top. Maar voor je het weet is heel die zomer al weer lang voorbij. Het was fijn.

Karel en partner, Wilrijk, België (augustus 2018)

 

 

Wederom een heerlijke rustgevende vakantie gehad. Heerlijk geluierd in de geweldige tuin. Leuke en gezellige markten bezocht. Nieuwe plaatsen en winkels ontdekt, maar vooral genoten van de rust. We zien elkaar volgend jaar voor de zesde keer!!

René en Maria, Winschoten (september 2018)

 

 

Verdriet, verdriet omdat we deze mooie gîte moeten verlaten. Wij, die altijd hotels boekten en dus huisjesmaagd waren, zijn volkomen overdonderd hier. De informatie over wandeltochten, markten, autotours in alle soorten en maten is ongelooflijk. Als we een jaar hier waren, zouden we waarschijnlijk nog niet alles hebben gedaan. Wij zijn bekeerd en zullen vaker een huis, gîte of hoe het dan ook mogen heten, huren!

Piet en Marie-José, Geleen (oktober 2018)

 

 

We waren de eerste gasten van het seizoen 2017. We vinden het hier prachtig en de gîte heel gezellig. We hebben gewandeld, drie fietstochten gemaakt, veel gelezen en geluierd. We hopen nog eens terug te komen.

Peter en Carin (plus hond Suzy), Emmen (april 2017)

 

 

De gîte is erg mooi en leuk dat er een flesje wijn klaar stond waar we van hebben genoten. Prachtig landgoed waarin je overal kunt zitten als het mooi weer is. En wij hebben het nergens zo schoon aangetroffen. Heel veel dank.

Holke en Loes, Voorschoten (april 2017)

 

 

Het voelt een beetje als thuiskomen de tweede keer. We zijn weer heerlijk opgeladen. Voor de toekomstige gasten: wandeling Dommartin. Vertrek bij het kerkje: volg de gele streep. Heerlijk.

François en Max, Amsterdam (mei 2017)

 

 

We hebben genoten van een heel ontspannende week, zijn helemaal zen…Wat ons vooral bij blijft, zijn de mooie vergezichten, de kronkelende wegen en we ontdekten lieflijke meertjes en beekjes. We genoten van de prachtige zonsondergang aan het kerkhof van Saint Péreuse. De bedden liggen zalig. De documentatiemap is heel duidelijk en uitgebreid.

Eddy en Cindy (plus hond Pepper), Gent, België (mei 2017)

 

 

Het weer was uitstekend, de gite gezellig en alles was aanwezig. Op zoek geweest naar Frans huis: dit was een beetje onze missie. De tijd was hiervoor tekort. Morgenvroeg terug naar Nederland.

Rob en Willeke, Lelystad (mei 2017)

 

 

Dinsdag waren we 60 jaar getrouwd! ’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd gemaakt met garnalen, Franse kazen, paté en zalm. Dit alles genuttigd onder het genot van een heerlijke fles wijn, die bij aankomst in de gîte op ons te wachten stond. Het weer deze week was op een paar buien na zeer goed te noemen. Ons verblijf in de gîte was de eerste van een vierwekelijkse tocht door Frankrijk. Bedankt voor deze mooie week.

Gré en Joop, Goeree-Overflakkee (juni 2017)

 

 

Het was een heerlijke week in het prachtige huisje. We hebben genoten en zijn weer tot rust gekomen. Deze plek nodigt zeker uit om nog eens terug te komen.

Gerard en Ingvild, Purmerend (juni 2017)

 

 

We waren al vaker met de caravan in de Morvan geweest, maar dit mooie stukje Frankrijk bekijken vanuit een schattig, smaakvol ingericht huisje met alle comfort was heel speciaal.

Anneke en Hans, Eindhoven (juni 2017)

 

 

Onze eerste keer in een gîte en wat voor een. Heerlijk huisje met alles erop en eraan. Wat zullen we de grote tuin gaan missen. En uiteraard gaat onze hond Teun ook huishond Cayo missen. We komen zeker terug!

Inez en Ronald (plus hond Teun), Den Haag (juli 2017)

 

 

Zelden zo’n compact, compleet en comfortabel huisje gezien. We hebben genoten. Een week is tekort om alle leuke ideeën voor uitstapjes uit te voeren, maar we hebben goed gebruik gemaakt van alle informatie. Het was een heerlijk weekje.

André en Bartha, Hoornaar (juli 2017)

 

 

Op het laatste moment een wijziging van de Pyreneeën naar La Petite Pommerée en daar hebben we geen spijt van. Heerlijk plekje met alle faciliteiten die we ons konden wensen. We hebben ons echt thuis gevoeld en wellicht zien we elkaar (met de baby) in de toekomst weer.

Karlijn en Maikel (plus hond Flip), Culemborg (juli 2017)

 

 

Het was wederom een zeer aangenaam verblijf hier. Ons verblijf was ook bijzonder met ontmoetingen. Familie die langskwam op doorreis en op de laatste avond een feestje: eten met alle genodigden van de gastvrouw en een optreden van Bart in het prieel, mooi verlicht. Kortom: genoten van deze week in alle opzichten. Tot een volgende keer.

Bart en Marjo, Helmond (augustus 2017)

 

 

We hebben van alles gedaan, gewandeld, dorpjes/stadjes bezocht. Relaxen aan één van de meren. Genoten van de mooie natuur. We hopen dat de gasten na ons ook zo genieten.

Wim en Wilma, Ridderkerk (augustus 2017)

 

 

Twee weken wilden we naar de Morvan en leken via internet een idyllisch plekje gevonden te hebben. En ja. Bij aankomst werden we verrast met een super gîte La Petite Pommerée. Alles is er wat je nodig hebt om te leven, te koken, te genieten. Een prachtige tuin, heerlijke tomaten van eigen teelt. Vrijwel iedere morgen vertrokken we op de fiets vanaf de gîte. Het was fantastisch in de prachtige heuvels van de Morvan. We hadden een top vakantie.

Kees en Ria, Den Haag (augustus 2017)

 

 

Met genoegen kijken we terug op de afgelopen vakantieweek. Meer dan heerlijk. We voelden ons direct thuis. Vrij met toch alle aandacht voor de kleinste details. Zo aan de rand van de Morvan is het goed toeven. Mooi weer, veel afwisseling rondom La Pommerée. Kortom, het ging te snel voorbij. Met een beetje weemoed trekken we verder.

Ria en Ted, Lisse (september 2017)

 

 

We hebben (voor de vierde keer!) weer een heerlijke vakantie gehad. We zijn heerlijk tot rust gekomen. We hebben veel leuke markten bezocht, leuke plaatsen bekeken en lukraak in de natuur rond gereden. Zeker tot volgend jaar!

René en Maria, Winschoten (september 2017)

 

 

Voilà, een super weekje achter de rug, alles kunnen doen wat we in gedachten hadden, heerlijk geslapen, geleefd op zijn frans, een stokbrood met kaas en een heerlijk wijntje bij een prachtige zonsondergang.

Edwin en Chantale, Niel (België) (april/mei 2016)

 

 

Het wandelen heeft mij zoveel geboden aan vergezichten, ontmoetingen, vogelgeluiden enz. enz. Een bijzondere ervaring. Geen moment verveeld. Het huisje is perfect ingericht, alles klopt! Wat 'n mooie week.

Ina, Meppel (mei 2016)

 

 

Een prachtige gite, tuin en omgeving heeft weinig schoonheid als de gastvrouw ook niet geweldig is. Maar dat ben je. Alles klopt en dat is heel prettig. Dank en wordt vervolgd.

Max en François, Amsterdam (mei 2016)

 

 

Het weer was niet al te best, we konden niet fietsen maar we hebben genoten van de mooie omgeving, de heerlijke bedden en de gezellige gîte. Volgende keer gaan we fietsen, we komen terug.

Marja en Terry, Loenen a/d Vecht (juni 2016)

 

 

De afgelopen week was het meestal droog en ca. 25 graden. We hebben heerlijk gefietst langs het Canal du Nivernais. Vooral het stukje ten zuiden van Sardy les Epiry met de vele sluizen en tunnels was prachtig. O ja, Apremont sur Allier (park en tuin) ook prachtig.

Sjaak en Heleen, Twello (juni 2016)

 

 

We hebben heel erg genoten van ons verblijf in dit leuke, mooi ingerichte en rustige huisje. We hebben elke dag een mooie uitstap gedaan, veel gezien van de mooie Morvan en de prachtige steden met hun mooie gebouwen bewonderd. Met je leuke documentatie heb je onze vakantie compleet gemaakt. Dank je wel.

Jan en Regine, Wetteren, België (juni 2016)

 

 

Vele dingetjes hadden we meegenomen: 'voor het geval dat'. Dat bleek helemaal niet nodig te zijn. Er ontbrak werkelijk niets. Twee weken hebben we genoten van de mooie Morvan, terwijl de weergoden ons ook nog zeer gunstig gezind waren. Met behulp van de informatie die in de gîte aanwezig is, konden we vele prachtige wandelingen maken in de omgeving.

Louis en Marian, Tubbergen (juni/ juli 2016)

 

 

We willen je nogmaals bedanken voor de enthousiaste gesprekken, de tips voor de vuurvliegjes. Maar zeker ook voor het comfortabele verblijf in de gîte, waar we ons meteen thuis voelden. Een aanrader wat ons betreft voor vrienden die naar de Morvan willen.

Tineke en Mo, Amersfoort (juli 2016)

 

 

'Leven als God in Frankrijk'… Dat is wat wij deze twee weken hebben gedaan. We hebben genoten.

Ton en Maria (en Joep natuurlijk), Rijswijk (juli 2016)

 

 

Een super huisje, veel gebarbecued, gelopen (één van de Bazois wandelingen), veel kleine weggetjes rond Saint Péreuse en natuurlijk ook bij de koekjesfabriek uitgekomen (lekker!). Lac de Pannecière was prachtig, Autun gezellig. Nienke leerde hier kruipen, dus dat zullen we zeker niet vergeten. Al met al een heerlijke week in een geweldige streek. We komen zeker weer naar de Morvan/Bourgogne.

Akke, Nontas en Nienke (8 mnd), Amsterdam (juli 2016)

 

 

We hebben veel gedaan dankzij de informatie die je verzameld hebt. Zo zijn we naar een kleine jamfabriek geweest, wat we beiden erg leuk vonden. Vezelay en Apremont vonden we prachtig. In de basiliek van Vezelay werd tijdens een dienst erg mooi gezongen door nonnen en paters. Ook Nevers is een aanrader, we hebben er een stadswandeling gemaakt. Een mooie wandeling bij het Lac de Pannecière gemaakt. En heerlijk gegeten. We hebben genoten.

Ewald en Lucienne, Molenhoek (augustus 2016)

 

 

Een heerlijke week in de Bourgogne in een gite met veel gemakken. Lekker uitgerust. Ons Pientje zal haar speelkameraadje missen.

Marcel en Linda, Rotterdam (augustus 2016)

 

 

Enkele hoogtepunten: fietsen langs het Canal du Nivernais (en het eten van een crêpe op de boot), Apremont (met in de buurt het spectaculaire aquaduct over de Loire), het 's morgens wandelen door de streek, de tuin van Chougny en romantische dorpjes en vergezichten op onze trips. En 'last', maar zeker niet 'least' hebben we heerlijk van elkaar genoten. We komen zeker weer terug. Een week was te kort.

Monique en partner, Berg en Dal (augustus 2016)

 

 

Wederom een heerlijke vakantie gehad. Lekker uitgerust en van de tuin en de gîte genoten. Veel van de omgeving gezien en leuke marktjes bezocht. Zeker tot volgend jaar (4e keer).

René en Maria, Winschoten (september 2016)

 

 

Na een hartelijke ontvangst en een kennismaking in de tuin van de gîte, begon het uitpakken. We hebben genoten van de gîte, de prachtige tuin en de mooie omgeving. Een oase van rust. Veel succes en geniet van je prachtige plekje.

Ton en Trijntje, Emmen (mei 2015)

 

 

We hebben drie heerlijke weken achter de rug. Complimenten voor het huisje, leuk, sfeervol en van alle gemakken voorzien. En dan die tuin!! Je zou elkaar bijna kwijtraken, geweldig! Bedankt voor je gastvrijheid. Je hebt duidelijk hart voor 'de zaak'. Ook fijn dat de hond zo welkom was.

Marcel en Marianne, Haarlem (juni 2015)

 

 

We kwamen om te onthaasten na een inspannende week in de Franse Alpen. Nou, dat is gelukt! De heerlijk koele slaapkamer was een absolute verademing bij de tropische temperaturen die we deze week voor onze kiezen kregen. Dus vooral iedere dag de vele meertjes in de buurt bezocht. Onze fietsplannen om de Morvan vooral per fiets (en fietskar voor hond Dailey) te verkennen, hebben we vanwege de extreme hitte moeten bijstellen. We hebben alleen zondag en maandag fietstochten gemaakt. Heel veel succes met de gîte, de prachtige tuin en de mooi verzorgde moestuin.

José en Piet en Dailey, Reuver (juli 2015)

 

 

We hebben twee heerlijke weken gehad hier in La Petite Pommerée. Het huisje is helemaal top en gezellig. De tuin is ook heerlijk om in te vertoeven. De toevoeging van het zwembadje maakte het compleet.

Ellen en Marc, Amsterdam (juli 2015)

 

 

Het was weer een week volop genieten. Van het comfort van het fijne huis en de tuin mét zwembad. Van de rust en schoonheid van de natuur en al het groen. Zowel in Apremont (inderdaad een aanrader) als bij het Lac de Pannecière was het heerlijk rustig, ondanks het hoogseizoen. Dus voor ons blijft de Morvan een top-vakantiebestemming.

Simone en Peter, Voorhout (juli 2015)

 

 

De rust op de wandelingen, de loomheid in de dorpjes, overal de tijd voor hebben en volledig ons eigen ritme kunnen volgen, was heerlijk in deze omgeving, binnen en buiten. Dit deel van de Morvan kenden we nog niet, is ons ook goed bevallen. We kijken terug op een zeer geslaagd verblijf hier.

Marjo en Bart, Helmond (juli 2015)

 

 

Met twee dagen vertraging kwamen we eindelijk aan in La Petite Pommerée. 125 km ervoor waren we gestrand met autopech. Met verlangen zagen we uit naar de gîte en het was dan ook heerlijk er eindelijk te zijn. De Morvan is ons uitstekend bevallen, leuke brocantes bezocht, zomaar wat door het prachtige landschap met zijn lieflijke dorpjes gereden. Op hete dagen was het zwembadje een uitkomst. Op verschillende plekken het Canal du Nivernais bezocht met al zijn sluizen. Kortom we hebben na een wat mindere start een heerlijke vakantie gehad.

Beat en Corrine, Nootdorp (augustus 2015)

 

 

Wederom een heerlijke relaxte vakantie gehad. Veel gezien en lekker lui geweest. Bedankt voor de gastvrijheid en we komen volgend jaar zeker weer terug.

René en Maria, Winschoten (augustus 2015)

 

 

Een heerlijke week gehad in een gezellig huisje. Werkelijk af, alles is compleet en netjes. We hebben dankzij de tips leuke uitjes gehad. Er is veel te zien in deze omgeving. Dit was voor ons een heel nieuw deel van Frankrijk. Bedankt voor de gastvrijheid, we hebben het erg naar ons zin gehad.

Wim Anne en Christine en Jill, Capelle a/d Ijssel (september 2015)

 

 

Wat een fijne week! Heerlijk kunnen fietsen langs het Canal du Nivernais, langs dorpen en door gehuchten met de vele Charolais koeien als aandachtige toeschouwers. Hoogtepunt was een bezoek aan Apremont sur Allier, met als goede tweede een uitstap naar Nevers en het imposante Lac de Pannecière. De hele week mooi, zonnig en warm weer. Over La Petite Pommerée kunnen wij kort zijn: alles meer dan uitstekend voor elkaar. Aan te bevelen bij onze vele vrienden en bekenden thuis!

Peter en Hilma, Rockanje (september 2015)

 

 

We hebben heerlijk gefietst, een marktje bezocht en we zijn naar Autun, Nevers en het prachtige bedevaartsplaatsje Vezelay geweest. Vezelay is echt een aanrader met leuke kleine winkeltjes. Onze hond Ylya heeft zich ook prima vermaakt in de prachtige grote tuin. Complimenten voor de leuke gîte.

Arno en Ilse, Velserbroek (september 2015)

 

 

Nog nooit een gîte meegemaakt, die zo compleet was ingericht. Werkelijk alles wat je nodig hebt, en zelfs wat je niet nodig hebt, is aanwezig. De routebeschrijvingen die worden aangeboden zijn zeker de moeite waard. Doen! Wij waren hier in de herfst. Prachtig in de herfstkleuren. Let hierbij op de roofvogels, reeën en met een beetje geluk een vos in het veld! Genoten van deze 14 dagen. Dank voor de liefde die je in de gîte hebt gestoken en zo duidelijk tijdens ons verblijf naar voren is gekomen.

Hans en Beppie en een poot van Luna, Almere (september/oktober 2015)

 

 

Domaine de la Pommerée

La Pommerée
58110 Saint Péreuse, France


Tel: 0033 3 8684 4638
Tel: 0031 6 2186 9850

 

info@lapommeree.nl

U vindt ons ook op www.vakantiehuis-frankrijk.nl